Over ons

Bij Nestahaarlem kan rekenen op consistente tuinwerkzaamheden en een uitstekende klantenservice. Wij bieden uitgebreide gazonverzorging om te voldoen aan de seizoensgebonden behoeften van uw woning, zodat deze er het hele jaar door goed uitziet.

Bomen verzorgen

Bomen zijn een waardevolle en belangrijke aanwinst voor ons stedelijk landschap. Nestahaarlem biedt het hele jaar door commerciële en residentiële diensten die voldoen aan de normen voor het snoeien van bomen. Zowel jonge als oude bomen moeten worden gesnoeid om een goed bladerdak te krijgen.

Irrigatie installeren

De technici van Nestahaarlem, met meer dan 30 jaar ervaring, zijn bevoegd en bekwaam in alle niveaus van irrigatie installatie, onderhoud en reparatie, van residentiële irrigatiesystemen met stadswater aansluitingen, tot commerciële pompstations. Irrigatie diensten zijn beschikbaar voor alle woningen.

Tuinontwerp

Ons geüniformeerde personeel arriveert op de werklocatie met goed onderhouden, top of the line apparatuur wat zich vertaalt in een tijdige service waar u van op aan kunt. Terwijl we onze diensten verlenen aan uw hele eigendom, zullen we u waarschuwen voor alle mogelijke problemen die we kunnen zien.

about-bg-2

De oplossing voor uw tuin

Onze teamleider zal voor en na elk bezoek een afspraak maken met een aangewezen contactpersoon, met een ingevuld onderhoudsrapport over de geleverde diensten. Zoals altijd zijn wij 24/7 beschikbaar in geval van nood.