Voor een mooie huisdieren voeding aanbieding, komt u naar de actieweek. Tijdens deze week wordt echter niet alleen voeding aangeboden. Ook speelgoed en verzorgingsproducten, voor uw lieve huisdier vindt u bij Nestahaarlem. Grote merken als Pedigree, Frolic, Sheba en Whiskas vallen tijdens deze week ook onder de sale huisdier voer. Voor katten heeft u ook andere dingen nodig zoals grind en krabpalen, ook die vindt u altijd bij Nestahaarlem. Zo is er voor de hond ook iets lekkers te vinden. Wat dacht u van een twee kilogram zware zak vol met hondenkoekjes?

De beste brokken voor uw hond

Tussen de voordelige huisdier voeding vindt u brokken voor uw hond, deze brokken zijn gemaakt van uiteenlopende soorten vlees. Lamsvlees, rundvlees, gevogelte en gemengde brokken vallen onder de mogelijkheden. Wat uw hond lekker vindt of wat de dierenarts aanraadt is hierbij een goed uitgangspunt. De voedingswaarde is bij al deze brokken optimaal. Ook wanneer u kiest voor de gemengde brokken dan is daarbij de garantie dat de fabrikant, het beste product voor uw hond heeft gemaakt. Vergeet uiteraard niet om uw hond ook zo nu en dan te verwennen met een hondenkoekje, want ook die zijn te vinden tijdens de huisdieren voeding aanbieding.

Laat ook uw kat genieten

Heeft u geen hond maar bent u meer een kattenmens dan geldt voor u eigenlijk hetzelfde. Nestahaarlem heeft tijdens de sale voor huisdiervoeding de grootste merken sterk in prijs verlaagd voor u. Net zoals honden, krijgen ook katten een ruime keuze in smaken. Voor uw kat vindt u voer met kip zalm, tonijn, rund of kalkoen, maar er is nog wel meer. Wat uw kat ook lekker vindt of wat het beestje ook nodig mag zijn, Nestahaarlem biedt het hele jaar door de juiste voeding. Koop uw voorraad tijdens de actieweek en het zal niet veel meer kosten dan goedkope huisdier voeding, terwijl de kwaliteit aanzienlijk hoger is.

Als ze uitgegeten zijn, willen ze spelen

Al dat voer gaat er bij uw kat of hond wel in. Tijdens de sale voor huisdier voer, is er echter niet alleen voer in de aanbieding, al zou de naam dat wel suggereren. Tijdens de actieweek vindt u ook allerlei speeltjes en snoepjes voor uw huisdier die sterk in prijs verlaagd zijn. Zo kunt u samen met uw kat of hond de energie die het beestje kreeg van het overheerlijke voer weer verbranden en u blijft daarbij zelf ook nog eens fit.