Je hebt al een tijd een website en de tijd is nu aangekomen om een nieuwe website te laten maken. Waar moet je op letten bij het bouwen van een nieuwe website? In dit artikel leer je daar meer over.

Stap 1 – wat is er goed op de huidige website?

De website die je al hebt zal vast en zeker onderdelen hebben die goed zijn. Ga dit eerst inventariseren. De onderdelen die goed zijn wil je straks ook weer terug zien als je een nieuwe website laat maken.

Stap 2 – maak gebruik van de laatste technieken

Een nieuwe website laten maken betekent ook dat je de laatste technieken op web development en webdesign gebied kan implementeren. Een van de meest gebruikte technieken van de laatste jaren is responsive webdesign. Deze techniek zorgt er voor dat de website op alle apparaten waar het op bekeken wordt goed getoond wordt.

Zo zijn er misschien nog meer technieken die je op je nieuwe website toe wil passen.

Stap 3 – kies de juiste webbouwer

Als je goed in kaart hebt wat voor website je wil en welke onderdelen er op moeten komen en terug moeten komen, dan is het tijd om de juiste webbouwer te kiezen. Een lastige klus omdat er zoveel aanbieders zijn.

Je kunt voor een dure webbouwer gaan maar natuurlijk ook kiezen voor een webbouwer die een vaste prijs hanteert. Een website voor € 14,95 per maand zonder kosten voor hosting is natuurlijk hartstikke interessant! Bij Friebie kun je een website laten bouwen voor een vast bedrag per maand.

Tenslotte

Een nieuwe website laten maken is niet moeilijk en hoeft niet duur te zijn. Begin altijd met kijken wat er al is en wat goed is en zoek daarbij de webbouwer die bij jou past. Je kan voor een maatwerk website gaan maar ook een betaalbare oplossing kiezen en later naar een maatwerk website doorgroeien.